DAMESMODE
HERENMODE
LAMMY COATS
TASSEN & ACCESSOIRES
CUSTOM MADE IN PARIS
OVER ONS
CONTACT

Over ons

Schins Atelier

Al drie generaties lang, sinds 1952, biedt Schins Atelier topkwaliteit tegen juiste prijzen.

Schins Atelier heeft een groot assortiment aan lammy coats en leren jassen van de mooiste, natuurlijke materialen. Daarnaast vindt u bij ons een steeds wisselend aanbod in leren mode-items, zoals: leren en suède stretchbroeken, rokken, jurken, parka’s, blazers en accessoires.

Optimaal draagcomfort staat bij ons hoog in het vaandel. Denk hierbij aan lichtgewicht lammy ’s en aan materialen die hun luxe en élégance niet verliezen wanneer u een regenbui trotseert.

Onze kledingitems zijn kwalitatieve topstukken die zowel chique als stoer te dragen zijn. Doordat onze producten vervaardigd zijn uit de meest hoogwaardige materialen, krijgt elk mode-item een luxueuze en stijlvolle uitstraling.

Uiteraard staat de wens van de klant centraal. Dat betekent dat wij samen met u zoeken naar het juiste kledingstuk met de juiste pasvorm, in de juiste kleur. Ons atelier in Parijs maakt het mogelijk dat wij 365 dagen per jaar aan uw wensen kunnen voldoen. Zo is het mogelijk om uw lammy jas geheel aan uw voorkeuren te laten ontwerpen.

Niet alleen gedurende de wintermaanden, maar tijdens álle seizoenen kunt u bij ons terecht voor lammy coats. Schins Atelier kent tijdloze en stijlvolle collecties waarin de lammy jas vanwege het bijzondere temperatuurbereik, altijd een prominente plek in elke collectie inneemt. De lammy coat heeft de eigenschap om onafhankelijk van de temperatuur een warmte isolerende laag te creëren, waardoor de lammy coat een temperatuurbereik heeft van -25 tot 15 graden. Hierdoor kunt u de lammy niet alleen dragen tijdens de koude wintermaanden, maar is de lammy ook te dragen gedurende de overige seizoenen.

U vindt bij ons onder andere de merken: Blonde no8, Trapper, Christ, Gabriela Angeli, Levinsky, Maddox, DNA-leather, Arma, Cigno Nero, Enes, Be Jade, Ventcouvert, Sylvie Schimmel, SMAAK, Reptile’s house, By Loulou en Berba.

© Schins Mode in Leer | Damesmode | Herenmode | Lammycoats | Facebook