DAMESMODE
HERENMODE
LAMMY COATS
TASSEN & ACCESSOIRES
CUSTOM MADE IN PARIS
OVER ONS
CONTACT

Lammy's

In elke collectie neemt de lammy coat een prominente plek in. Niet alleen tijdens de wintermaanden, maar gedurende alle seizoenen kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide collectie aan lammy coats van onder andere de merken: Christ, Sylvie Schimmel en Ventcouvert.

De lammy coat heeft de eigenschap om onafhankelijk van de temperatuur een warmte isolerende laag te creëren, waardoor de lammy een temperatuurbereik heeft van -25 tot 15 graden. Hierdoor kunt u de lammy coat niet alleen dragen tijdens de koude wintermaanden, maar is de lammy jas ook te dragen gedurende de overige seizoenen.

Bang voor een regenbui hoeft u niet te zijn. De lammy coat is een prachtig natuurproduct waarmee u elke regen- of sneeuwbui trotseert zonder dat de lammy jas zijn luxueuze uitstraling verliest.

Schins Mode in Leer is gespecialiseerd in het customizen van lammy coats. Samen met u ontwerpen wij een lammy jas geheel naar uw wensen en ideeën. Ons atelier in Parijs zet dit ontwerp om in daden en maakt met grote deskundigheid en juiste precisie een prachtige tailor made lammy voor u.

De lammy coat is een onderhoudsvriendelijk product. Heeft u vragen over het onderhoud van uw aangekochte lammy? Loop gerust even bij ons binnen en wij adviseren u graag over het juiste onderhoud van uw lammy coat.

LAMMY COATS LEREN JASSEN BROEKEN ROKKEN JURKEN BLOUSES PARKA'S
lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats lammy coats

© Schins Mode in Leer | Damesmode | Herenmode | Lammycoats | Facebook